Dr. Czuczor Gergely

Dr. Czuczor Gergely

LOKÁLPATRIÓTA

Hírek

Keménymag Budaörsön!

2019-10-01


Keménymag Budaörsön, Jobboldali B-közép Czuczor Gergely vendégei:

  • Velkovics Vilmos
  • Apáti Bence
  • Dezse Balázs
  • Jeszenszky Zsolt

  • Időpont: október 4. 19.00, helyszín: Adler Kávéház (Budaörs Budapesti út 2.)


    A rendezvény helyszínének befogadó képessége korlátozott, ezért kérjük előzetes regisztrációjukat.

    TOVÁBB

Wittinghoff Tamás lakóparkot zúdít Budaörsre

2019-06-21


Hír TV: https://youtu.be/D0A7bsfi8_A

A sajtótájékoztató 2019. június 21-én, pénteken.

Tősgyökeres budaörsiként, én még gyermekkoromból emlékszem az élhető és szerethető, ember léptékű Budaörsre. Ma csaknem harminc ezren lakjuk a várost, amelyben gomba módra épülnek a többlakásos társasházak, az egykori családi házak helyén. A városunkat lassan körbeveszik az utóbbi években épült lakóparkok, már-már megfojtva az itt élőket. Koncepciótlan, jövőkép nélküli polgármester vezetésével egyre élhetetlenebb a város.
Mi a Fidesz és szövetségesei az élhető Budaörsért kívánunk összefogni a budaörsi polgárokkal.
Városunk nyugati határán egy új lakóparkot kíván építeni egy vállalkozó és ehhez megnyerte magának a polgármestert és csapatát, akik átgondolatlanul, a lakosság érdekeit figyelmen kívül hagyva, döntöttek az átminősítés előkészítéséről.

TOVÁBB

Interjú a Budaörsi Infónak

2019-06-05


forrás: http://www.budaorsiinfo.hu/blog/2019/06/05/bemutatkozik-a-budaorsi-fidesz-uj-elnoke-es-polgarmesterjeloltje-dr-czuczor-gergely/

(Budaörs, 2019. június 5. – Budaörsi Infó) 2019. április 24-én a központilag feloszlatott, majd az országos szervezet által elfogadott új budaörsi tagokkal újjáalakult helyi Fidesz dr. Czuczor Gergely középiskolai tanárt választotta meg elnökének. Ő indul idén a polgármesteri székért is, miután május 31-én megerősítették tisztségében és hivatalosan a szervezete polgármesterjelöltje lett. Az új helyi elnök, polgármesterjelölt válaszolt a Budaörsi Infó kérdéseire.

TOVÁBB