Dr. Czuczor Gergely

Dr. Czuczor Gergely

LOKÁLPATRIÓTA

Hírek

967 millió forintos támogatást kap a Szent Benedek Iskola Budaörsi Tagintézménye

2021-09-06


A Szent Benedek Iskola Budaörsi Tagintézményének elmúlt 10 évben kifejtett minden imáját, munkáját, áldozatát, bizalmát, sok esetben nélkülözését ismerte el az Orbán-kormány az 1448/2021. (VII. 7.) Kormányhatározatával. A tanári, munkatársi, szülői és diákságunk közösségépítése, számos öröme, kudarca, reménysége kapott komoly elismerést ezzel a 966 901 536,- forintos kormányzati támogatással. A tervek szerint az összegből megújulhat az iskola teljes tetőszerkezete, új diákkápolna, foglalkoztató, tantermek és vizesblokk épülhet, a belső villamoshálózat és az épület utca felőli homlokzata is felújításra kerül. Isten éltesse a budaörsi bencés középiskolát!

TOVÁBB

Budaörsön járt Gulyás Gergely kancelláriaminiszter

2021-07-20


Magyarország Európában megnyerte az „oltási versenyt” és ennek köszönhetően előbb nyithattak ki itt Budaörsön is az iskolák, éttermek, a strand és vehettük le végre a maszkokat és szervezhetünk végre közösségi rendezvényeket. A kéthónapnyi előny a gazdaság újraindításában, komoly stratégiai előny Magyarország számára, az európai tagállamok közötti gazdasági versenyben. A nyitás alkalmából a Fidesz vezető politikusai, közéleti személyiségei országjárásra indultak, hogy választókerületetenként tartsanak zártkörű, szabadtéri összejöveteleket.
Pest megye 2. számú választókerületének három nyárindító piknikjén Biatorbágyon Novák Katalin miniszter asszony, Solymáron Schanda Tamás miniszterhelyettes úr és Budaörsön Gulyás Gergely miniszter úr vendégeskedett. Menczer Tamás úr a Külgazdasági és Külügyminisztérium államtitkára mindhárom alkalmon vendéglátóként köszöntötte a megjelenteket. A nyárindító találkozók az extrém meleg ellenére nagyon sikeresek voltak. A három találkozón, összességében több mint 550 ember vett részt.
Budaörsön 2021. július 12-én, hétfőn délután került sor a találkozóra, ahol Gulyás Gergely miniszter úr, egyebek mellett a sikeres járványügyi védekezésről és intézkedésekről, a gazdaság újraindítását segítő kormányzati támogatásokról beszélt előadásában, majd válaszolt a hallgatóság soraiból érkező kérdésekre. A jó hangulatú beszélgetéseket és a bográcsban készült finom ételt, a megjelentek örömmel fogadták, hiszen végre nemcsak a virtuális térben, hanem személyesen is viszontláthatták egymást. A hangulat kiváló volt, az előadást követően még hosszasan időztek a vendégek a Heimatmuseum kertjében.

Fotó: Szennyes Krisztián

TOVÁBB

Trianon 101. évfordulója Budaörsön

2021-06-04


A Nemzeti Összetartozás Napján, hagyományainkhoz híven idén is közösen emlékeztünk a trianoni békediktátum aláírásának évfordulójára. Az emlékezők erőt meríthettek az 2021 június 4-én, pénteken 16.30-tól megvalósult összefogásból Budaörsön a Templom tér - Trianon emlékmű parkjában. Beszédet mondott Menczer Tamás államtitkár úr. Megemlékezésének központi gondolata volt, hogy "minden magyar felelős minden magyarért". Közreműködtek Becsky Boróka, Czuczor Ányos, Siklós Endre és az Üsztürü zenekar.

Fotó: Tóth Olivér

TOVÁBB

Botrány a budaörsi egészségügyben

2020-01-19


Negyven nap telt el azóta, hogy a Budaörsi Egészségügyi Központban még karácsony előtt 22 szemműtéten átesett betegből, 12 paciens a szakrendelő egynapos sebészeti részlegén súlyos fertőzést kapott. Azóta az érintett betegek többségének további műtéteket kellett elszenvedniük, köztük a paciensek szavaival élve „horror szemműtétre” is sor került. A Szent János Kórház orvosai igyekeznek mindent elkövetni a bajbajutottak érdekében, de a kezelések során több betegnek is jelezték, hogy valószínűleg maradandó károsodást szenvedhettek el a műtött szemükre. Biztosat e téren még nem tudunk, de mielőbbi felépülést kívánunk az érinett betegeknek.

TOVÁBB

Kormányzati támogatás Budaörsnek

2019-12-28


A Magyar Közlönyben megjelent 1808/2019. (XII. 27.) Korm. határozat alapján a Budaörsi Református Egyházközség Budaörs, Szabadság út 71. szám alatti telkén épülő temploma, gyülekezeti háza és parókiája 400 millió forint támogatást kapott a Kormánytól. A budaörsi reformátusok építkezése hozzájárulhat városuk lelki újjászületéséhez. Gratulálunk a nagyszerű év végi ajándékhoz. Külön öröm volt személyesen is jelen lenni az alapkőletételnél 2019. szeptember 22-én. Soli Deo gloria!

TOVÁBB

Keménymag Budaörsön!

2019-10-01


Keménymag Budaörsön, Jobboldali B-közép Czuczor Gergely vendégei:

  • Velkovics Vilmos
  • Apáti Bence
  • Dezse Balázs
  • Jeszenszky Zsolt

  • Időpont: október 4. 19.00, helyszín: Adler Kávéház (Budaörs Budapesti út 2.)


    A rendezvény helyszínének befogadó képessége korlátozott, ezért kérjük előzetes regisztrációjukat.

    TOVÁBB

Wittinghoff Tamás lakóparkot zúdít Budaörsre

2019-06-21


Hír TV: https://youtu.be/D0A7bsfi8_A

A sajtótájékoztató 2019. június 21-én, pénteken.

Tősgyökeres budaörsiként, én még gyermekkoromból emlékszem az élhető és szerethető, ember léptékű Budaörsre. Ma csaknem harminc ezren lakjuk a várost, amelyben gomba módra épülnek a többlakásos társasházak, az egykori családi házak helyén. A városunkat lassan körbeveszik az utóbbi években épült lakóparkok, már-már megfojtva az itt élőket. Koncepciótlan, jövőkép nélküli polgármester vezetésével egyre élhetetlenebb a város.
Mi a Fidesz és szövetségesei az élhető Budaörsért kívánunk összefogni a budaörsi polgárokkal.
Városunk nyugati határán egy új lakóparkot kíván építeni egy vállalkozó és ehhez megnyerte magának a polgármestert és csapatát, akik átgondolatlanul, a lakosság érdekeit figyelmen kívül hagyva, döntöttek az átminősítés előkészítéséről.

TOVÁBB

Interjú a Budaörsi Infónak

2019-06-05


forrás: http://www.budaorsiinfo.hu/blog/2019/06/05/bemutatkozik-a-budaorsi-fidesz-uj-elnoke-es-polgarmesterjeloltje-dr-czuczor-gergely/

(Budaörs, 2019. június 5. – Budaörsi Infó) 2019. április 24-én a központilag feloszlatott, majd az országos szervezet által elfogadott új budaörsi tagokkal újjáalakult helyi Fidesz dr. Czuczor Gergely középiskolai tanárt választotta meg elnökének. Ő indul idén a polgármesteri székért is, miután május 31-én megerősítették tisztségében és hivatalosan a szervezete polgármesterjelöltje lett. Az új helyi elnök, polgármesterjelölt válaszolt a Budaörsi Infó kérdéseire.

TOVÁBB