Dr. Czuczor Gergely

Dr. Czuczor Gergely

LOKÁLPATRIÓTA

Hírek

Botrány a budaörsi egészségügyben

2020-01-19


Negyven nap telt el azóta, hogy a Budaörsi Egészségügyi Központban még karácsony előtt 22 szemműtéten átesett betegből, 12 paciens a szakrendelő egynapos sebészeti részlegén súlyos fertőzést kapott. Azóta az érintett betegek többségének további műtéteket kellett elszenvedniük, köztük a paciensek szavaival élve „horror szemműtétre” is sor került. A Szent János Kórház orvosai igyekeznek mindent elkövetni a bajbajutottak érdekében, de a kezelések során több betegnek is jelezték, hogy valószínűleg maradandó károsodást szenvedhettek el a műtött szemükre. Biztosat e téren még nem tudunk, de mielőbbi felépülést kívánunk az érinett betegeknek.

TOVÁBB

Kormányzati támogatás Budaörsnek

2019-12-28


A Magyar Közlönyben megjelent 1808/2019. (XII. 27.) Korm. határozat alapján a Budaörsi Református Egyházközség Budaörs, Szabadság út 71. szám alatti telkén épülő temploma, gyülekezeti háza és parókiája 400 millió forint támogatást kapott a Kormánytól. A budaörsi reformátusok építkezése hozzájárulhat városuk lelki újjászületéséhez. Gratulálunk a nagyszerű év végi ajándékhoz. Külön öröm volt személyesen is jelen lenni az alapkőletételnél 2019. szeptember 22-én. Soli Deo gloria!

TOVÁBB

Keménymag Budaörsön!

2019-10-01


Keménymag Budaörsön, Jobboldali B-közép Czuczor Gergely vendégei:

  • Velkovics Vilmos
  • Apáti Bence
  • Dezse Balázs
  • Jeszenszky Zsolt

  • Időpont: október 4. 19.00, helyszín: Adler Kávéház (Budaörs Budapesti út 2.)


    A rendezvény helyszínének befogadó képessége korlátozott, ezért kérjük előzetes regisztrációjukat.

    TOVÁBB

Wittinghoff Tamás lakóparkot zúdít Budaörsre

2019-06-21


Hír TV: https://youtu.be/D0A7bsfi8_A

A sajtótájékoztató 2019. június 21-én, pénteken.

Tősgyökeres budaörsiként, én még gyermekkoromból emlékszem az élhető és szerethető, ember léptékű Budaörsre. Ma csaknem harminc ezren lakjuk a várost, amelyben gomba módra épülnek a többlakásos társasházak, az egykori családi házak helyén. A városunkat lassan körbeveszik az utóbbi években épült lakóparkok, már-már megfojtva az itt élőket. Koncepciótlan, jövőkép nélküli polgármester vezetésével egyre élhetetlenebb a város.
Mi a Fidesz és szövetségesei az élhető Budaörsért kívánunk összefogni a budaörsi polgárokkal.
Városunk nyugati határán egy új lakóparkot kíván építeni egy vállalkozó és ehhez megnyerte magának a polgármestert és csapatát, akik átgondolatlanul, a lakosság érdekeit figyelmen kívül hagyva, döntöttek az átminősítés előkészítéséről.

TOVÁBB

Interjú a Budaörsi Infónak

2019-06-05


forrás: http://www.budaorsiinfo.hu/blog/2019/06/05/bemutatkozik-a-budaorsi-fidesz-uj-elnoke-es-polgarmesterjeloltje-dr-czuczor-gergely/

(Budaörs, 2019. június 5. – Budaörsi Infó) 2019. április 24-én a központilag feloszlatott, majd az országos szervezet által elfogadott új budaörsi tagokkal újjáalakult helyi Fidesz dr. Czuczor Gergely középiskolai tanárt választotta meg elnökének. Ő indul idén a polgármesteri székért is, miután május 31-én megerősítették tisztségében és hivatalosan a szervezete polgármesterjelöltje lett. Az új helyi elnök, polgármesterjelölt válaszolt a Budaörsi Infó kérdéseire.

TOVÁBB