Dr. Czuczor Gergely

Dr. Czuczor Gergely

LOKÁLPATRIÓTA

Hírek

Wittinghoff Tamás lakóparkot zúdít Budaörsre

2019-06-21

Hír TV: https://youtu.be/D0A7bsfi8_A

A sajtótájékoztató 2019. június 21-én, pénteken.

Tősgyökeres budaörsiként, én még gyermekkoromból emlékszem az élhető és szerethető, ember léptékű Budaörsre. Ma csaknem harminc ezren lakjuk a várost, amelyben gomba módra épülnek a többlakásos társasházak, az egykori családi házak helyén. A városunkat lassan körbeveszik az utóbbi években épült lakóparkok, már-már megfojtva az itt élőket. Koncepciótlan, jövőkép nélküli polgármester vezetésével egyre élhetetlenebb a város.
Mi a Fidesz és szövetségesei az élhető Budaörsért kívánunk összefogni a budaörsi polgárokkal.
Városunk nyugati határán egy új lakóparkot kíván építeni egy vállalkozó és ehhez megnyerte magának a polgármestert és csapatát, akik átgondolatlanul, a lakosság érdekeit figyelmen kívül hagyva, döntöttek az átminősítés előkészítéséről.

A tervezett beruházás számos kérdést vet fel a budaörsiekben:

  • Miért érdeke a balliberális városvezetésnek egy magántulajdonban levő hegyvidéki, rekreációs területi besorolású ingatlan egyedi átsorolása belterületi lakóövezetbe?
  • Kinek jó ez az átsorolás? Mert Budaörs lakosságának biztos nem szolgálja az érdekeit.
  • Kinek jó, hogy 80 új lakás és számos üzlethelyiség, iroda épül a budai tájvédelmi körzet szomszédságában?
  • Ha 15 évig nem volt fontos ennek az ingatlannak a fejlesztése, miért pont az önkormányzati választások évében, előkészítetlenül, sürgősséggel kell erről tárgyalni a lakosság háta mögött?

Czuczor Gergely, elnök
Budaörsi Fidesz Csoport